Emir Can İğrek’ten Mezitli 33 Spor’a Tam Destek!

 

Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Mezitli 33 Spor’a bir destek de ünlü müzisyen Emir Can İğrek’ten geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mezitli’de konser veren İğrek, ‘Akşamcı’ şarkısını da Mezitli 33 Spor için seslendirdi.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in Kulüp Başkanlığı’nı yaptığı Mezitli 33 Spor KulübüBağlantı, Mersin Kemal Gündüz 2023-2024 Sezonu Süper Amatör Lig Play-Off 5. Hafta karşılaşmalarında rakibi Mersin 33 FK’yı 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmişti. Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Mezitli 33 Spor kadrosu, Emir Can İğrek’in sahnesine konuk oldu.

İğrek: “Şimdi Burası Mezitli 33 Spor Tribünü, Ben Amigoyum”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Mezitli Belediyesi tarafından Soli Arena Konser Alanı’nda düzenlenen konserde sevenleriyle buluşan ünlü müzisyen Emir Can İğrek, konserde Mezitli 33 Spor’a tebriklerini iletti. Müzisyenliğinin yanı sıra futbola duyduğu ilgiyle de dikkat çeken İğrek, Mezitli 33 Spor oyuncularını sahneye davet etti. Futbolcularla sahnede sohbet eden İğrek, “Çok memnun oldum arkadaşlar, şampiyonluğunu tebrik ederim” dedi. Gençlere “Ben sizde oynasam hangi mevkide oynarım” diye soran İğrek, “Forvet” yanıtını aldı. “Şimdi burası Mezitli 33 Spor tribünü, ben amigoyum, bir koreografi yapacağız” diyen İğrek, ‘Akşamcı’ şarkısını Mezitli 33 Spor için seslendirdi. Alandaki coşkulu kalabalık da koreografiye ortak oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu